Kids Corner pentru petreceri, evenimente sau festivaluri

Venim la evenimentul tău

Organizezi un eveniment la care vor participa copii? Dacă îți dorești ca toată familia să petreacă un timp de calitate vei avea nevoie de o zona amenajată pentru copii.

Cu o experienta de peste 5 ani în organizarea de activități educative și captivante, Kidspluplus îți vine în ajutor. Vom amenaja un colț dedicat pentru copii în care vom oferi o mulțime de ateliere distractive: Robotică & Programare, Crazy Science, Minecraft Party, Just Dance, Arts & Crafts, Tatuaje temporare color (personalizabile pentru evenimentul tău), Baloane uriașe de săpun, Pinata, Pictură pe față, baloane cu heliu și modelabile. Animatorii noștri se vor ocupa de cei mici pe toată durata evenimentului, organizând jocuri de distractive pentru petrecere. La cerere putem aduce mese și scaune.

Descriere ateliere kids zone

Robotică & Programare - copiii vor construi roboți cu ajutorul unor seturi educaționale LEGO, iar apoi îi vom programa să execute diferite comenzi: mers înainte / înapoi, comunicare folosind semnale luminoase, emitere de sunete, afișare imagini sau mesaje, detectare obiecte, sărituri, cățărare, modificare de culori, detectare sunete sau mișcare etc.

Crazy Science - în cadrul acestui atelier veți învăța cum se construiește cel mai simplu motor electric, cum putem transfera desene pe suprafața apei, vom observa obiecte care par să sfideze gravitația, baloane de săpun care refuză să se spargă, pian din banane și jocuri cu butoane funcționale din plastilină.

Tatuaje temporare - printate direct pe piele în 3 secunde, sunt realizate cu cerneală din ingrediente naturale. Se poate alege orice personaj din desene, jocuri, filme, tematica evenimentului sau logo-ul companiei. Rezistă până la 3 zile și se pot spăla oricând cu apă și săpun.

Arts & Crafts - creare de figurine din pastă modelabilă, decorațiuni realizate cu tehnica șervețelulu, confecționare de brătări, realizare brelocuri din mărgele, cărți de colorat și pictură pe pietre.

Pinata - vom pregăti o pinata mare pe care copiii vor trebui să încerce s-o spargă pentru a ajunge la surpriza din interior.

Just Dance - proiecție video cu muzică și dans pentru copii.

Completează formularul:

  • Pentru oferta de pret vă rugăm să completați formularul.

  • Vârsta recomandată pentru ateliere este: 3 - 14 ani.

  • Copiii vor primi de la noi toate materialele necesare.

  • Vă vom contacta în cel mai scurt timp pentru confirmarea rezervării.

  • Pentru informații suplimentare și rezervări ne puteți contacta și telefonic la numarul 0752537210.

Adresa

Str. Regele Ferdinand, nr. 36, et. 1
Cluj-Napoca