Tabăra de Robotică și Programare

 

 • Vârsta recomandată este: 6 - 14 ani.
 • Asigurăm zilnic o gustare (fructe sau iaurt).
 • Dacă există anumite restricții alimentare / alergii, vă rugăm să menționați la observații.
 • Fiecare copil trebuie să aibă un rucsăcel, haine și încălțări potrivite pentru activități de exterior (nu sandale), șepcuță, sticluță cu apă, un sandvich / gustare, opțional spray anti-insecte și cremă de protecție solară.
 • Toate materialele și transportul la activitățile din alte zone ale orașului sunt incluse.
 • Biletele de intrare la activități se achită separat (vom trimite un mesaj când e cazul; costul intrărilor este maxim 50 lei / săptămână).
 • Programul se desfășoară între orele 09:00 - 14:00, cu posibilitate de prelungire până la ora 16:00, la sediul nostru din centru, str. Tipografiei, nr. 11, Cluj - Napoca și împrejurimi.
 • Imagini din taberele și atelierele trecute găsiți pe pagina noastră de facebook.
 • Programul poate suferi mici modificări, dacă vremea nu permite anumite activități.

 • Copiii vor fi însoțiți în permanență de cel puțin 2 adulți cu 5 ani de experiență fiecare.

 • Locul este rezervat doar după ce a fost achitat.

 • Tariful este 350 lei / săptămână, orar 9:00 - 14:00.
 • Opțional, se poate alege programul prelungit, până la ora 16:00, tarif 450 lei / săptămână, cu posibilitate de a aduce mâncare de acasă (avem frigider și cuptor cu microunde) sau în regim catering contra cost.

Vacanță
Vară

Programare și Ateliere Artă

gallery/cluj summer camp for kids

Vorbim engleză și spaniolă.

We speak English and Spanish.

Hablamos ingles y español.

Nume copil  
Varsta actuala  
Telefon  
Saptamana  
Program prelungit  
Observatii  
  

Formular de înscriere

Pentru plata prin card alegeți una din opțiunile de mai jos și veți fi transferat către procesatorul de plăți Mobilpay. Pentru plata prin BTPay puteți folosi numărul nostru de telefon: +40752537210.

Plată tabără

gallery/netopia_banner_blue

Plata avans

Pret: 100 lei 

Ieșiri în natură

Activități Robotică

Plata integrala

Pret: 350 lei 

gallery/scoala_vara_cluj

Drumeții tematice din aria naturală protejată Făgetul Clujului sau plimbari prin Pădurea Hoia. Traseele sunt ușoare, cu panouri informative ce  cuprind informații interesante și diverse despre viețuitoarele din Pădurea Făget. În plus au fost instalate căsuțe pentru lilieci, veverițe și păsări ce pot fi observate în apropierea panourilor informative. Pentru aceste activități am pregătit, binoclu, lupă, fișe de identificare arbori, insecte și urme de animale. 

gallery/harta-veverita

Rezolvăm probleme și programăm într-un mod distractiv, folosind jocul educativ Minecraft. Te vom învăța să îmblânzești: Evoke, Wither, Vex, Iron Golem și Enderman. Vom crea blocuri și items, desena propriile skin-uri, inventa moduri noi de joc și animale sălbatice. 

Ateliere de vară: paste geniale, smoothie fructe, desen / pictură, experimente științifice, salată fructe yummy, creații din lut, creare plăcinte și activități meșteșugărești. 

gallery/tabara_copii_cluj

Folosim seturi educaționale de robotică și programare pentru a dezvolta abilitățile esențiale pentru joburile din viitorul apropiat. În fiecare săptămână vom construi modele noi de roboți, iar pentru programul din vacanța de vară am pregătit: nava spațiala care levitează, căsuța lui Azorel, robot Crafter, la pescuit, Robotatouille, Ghepard, tractoraș, Curiosity și robo Picasso. 

Program săptămâna Mango (20 - 24 iunie, 18 - 22 iulie, 15 - 19 august): 

atelier de experimente, activități de robotică, jocuri și vânătoare de comori în parcul Iuliu Prodan, programare în Minecraft, plimbare în parcul Tineretului, vizită la Ferma Steluța, activități arts & crafts, activități in baza sportivă Gheorgheni, muzeul de Mineralogie (meteoriți, colecție aur), atelier pictură pietre în parcul Etnografic.

Program săptămâna Coconut (27 iunie - 1 iulie, 25 - 29 iulie, 22 - 26 august): 

arts & crafts, atelier de creare paste făinoase, activități și jocuri în Parcul Rozelor, program Robotică, vizită la Muzeul Zoologic, activități pe Cetățuie, fabrica de skin-uri și programare în Minecraft, relaxare și jocuri sportive in parcul Central, drumetie si picnic traseu Feleac, jocuri și întreceri în Baza Sportivă Gheorgheni.  

Program săptămâna Avocado (4 - 8 iulie, 1- 5 august):

drumeție și picnic pe traseul Veveriței, programare în Minecraft, vânătoare de comori în parcul Iuliu Hateganu (Babes), activități de Robotică, arts & crafts, atelier smoothie fructe, activități recreative pe Cetățuie, plimbare și ateliere educative pădurea Hoia,  Poarta de su' Feleac (ateliere meșteșugărești și de pregătit plăcinte).

Program săptămâna Blueberry (11 - 15 iulie, 8 - 12 august):

activități de Robotică, arts & crafts, vizită acvariu, programare în Minecraft, atelier modelaj lut, vizită la turnul de apă din Grădina Botanică, atelier pictură în aer liber, activități și jocuri în Baza Sportivă Gheorgheni, atelier de plantat căpșuni / flori, jocuri acvatice la Aquapark.

Vizite la Acvariu și Muzee

Întodeauna o plăcere să ne reîntoarcem la Acvariu, unde sunt prezentate peste 70 de specii de pești (Piranha, Biocelat, Peştele paradis, Moli, Xifo, Caras auriu, Somn indian, Zebra) și amfibieni (Axolotl, Broaste Africane) din diferite zone geografice ale lumii, plus cele două noi acvarii cu pești exotici din America de Sud și Africa. 

Vom mai vizita în vacanță: Aquapark, Grădina Botanică cu al ei turn de apă și sere care au fost închise în ultimii doi ani, Parcul Etnografic, Muzeul Zoologic, Ferma Steluța, Poarta de su' Feleac și Muzeul Național de Istorie a Transilvaniei. 

gallery/tabara_robotica_cluj
gallery/activitati_vacanta_cluj

 

Pret: 350 lei / săptămână

Vârsta recomandată: 6 - 14 ani

Orar: 9:00 - 14:00 (opțional prelungire ora 16:00)

Siguranță: 2 adulți supraveghetori / 5 ani de experiență 

 

Plata program prelungit

Pret: 450 lei 

Detalii activități vacanță copii:

Pentru perioada vacanței am pregătit patru tipuri Tabere de Vară: