Tabăra de Robotică

și Programare

 

 • Vârsta recomandată este: 6 - 14 ani.
 • Asigurăm zilnic o gustare (fructe sau iaurt).
 • Dacă există anumite restricții alimentare / alergii, vă rugăm să menționați la observații.
 • Fiecare copil trebuie să aibă un rucsăcel, haine și încălțări potrivite pentru activități de exterior (căciula, fular, mănuși), sticluță cu apă, un sandvich / gustare, opțional pelerină de ploaie sau umbrelă.
 • Pentru transportul la activitățile din alte zone ale orașului vă rugăm să le puneți copiilor în rucsăcel abonamentul CTP sau 20 lei pentru bilete.
 • Biletele de intrare la activități se achită separat (vom trimite un mesaj când e cazul; costul intrărilor este în jur de 50 lei / săptămână).
 • Programul se desfășoară între orele 09:00 - 14:00, cu posibilitate de prelungire până la ora 16:00, la sediul nostru din centru, str. Tipografiei, nr. 11, Cluj - Napoca și împrejurimi.
 • Imagini din taberele și atelierele trecute găsiți pe pagina noastră de facebook.
 • Programul poate suferi mici modificări, dacă vremea nu permite anumite activități.

 • Copiii vor fi însoțiți în permanență de cel puțin 2 adulți cu 5 ani de experiență fiecare.

 • Locul este rezervat doar după ce a fost achitat.

 • Tariful este 390 lei / săptămână, orar 9:00 - 14:00.
 • Opțional, se poate alege programul lung, până la ora 16:00, tarif 490 lei / săptămână, cu posibilitate de a aduce mâncare de acasă (avem frigider și cuptor cu microunde) sau în regim catering contra cost.

Programare în Minecraft

gallery/cluj summer camp for kids

Vorbim engleză și spaniolă.

We speak English and Spanish.

Hablamos ingles y español.

Nume copil  
Varsta actuala  
Telefon  
Program  
Masa de Pranz  
Observatii   
  

Formular de înscriere

Pentru plata prin card alegeți una din opțiunile de mai jos și veți fi transferat către procesatorul de plăți Mobilpay. Pentru plata prin BTPay puteți folosi numărul nostru de telefon: +40752537210.

Plată tabără

gallery/netopia_banner_blue

Plata avans

Pret: 100 lei 

Ateliere și jocuri în aer liber

Activități Robotică

Plata program scurt

Pret: 390 lei 

Rezolvăm probleme și programăm într-un mod distractiv, folosind jocul educativ Minecraft. Te vom învăța să îmblânzești: Evoke, Wither, Vex, Iron Golem și Enderman. Vom crea blocuri și items, desena propriile skin-uri, și vom inventa moduri noi de joc. Pentru această vacanță am pregătit harți noi: BBC Frozen Planet, Rising Lava Parkour si Insula lui Axolotl.

Folosim seturi educaționale de robotică și programare pentru a dezvolta abilitățile esențiale pentru joburile din viitorul apropiat. În fiecare săptămână vom construi modele noi de roboți, iar pentru programul din vacanța de iarnă am pregătit: Masina de Pompieri și alți roboței interesanți.

Perioada: 13 - 17 februarie

Plata program lung

Pret: 490 lei 

Detalii activități vacanță copii:

Programul pentru vacanța iarnă:

Program: Lu - Vi 9:00 - 14:00 / opțional până la 16:00

Tarif: 390 ron ora 14:00 / 490 ron ora 16:00

Timp de calitate in natura, la aer curat. Pentru vacanța de iarnă am pregătit o mulțime de jocuri și ateliere (atelier de Magie II, arts & crafts, figurine din margele Pyssla și confecționare mărțișoare). Vom vizita fabrica de lactate Napolact, vom viziona o animație la cinema, ne vom distra la spatiul de joaca Candy Land și ne vom plimba prin parcul Central și Cetatuia. 

gallery/tabara minecraft cluj
gallery/activitati_copii_cluj
gallery/tabere_cluj
gallery/tabara_urbana_cluj