Tabăra de Robotică și programare

 

  • Vârsta recomandată este: 6 - 14 ani.
  • Asigurăm zilnic o gustare (fructe sau iaurt).
  • Suplimentar le puteți pune copiilor un pachețel.
  • Fiecare copil trebuie să aibă cu el rucsăcel și sticluță cu apă.
  • Tabăra se desfășoară de luni până vineri, dimineața între 9:00 - 13:00, la sediul nostru din centru, str. Tipografiei, nr. 11, Cluj - Napoca.
  • Imagini din taberele trecute găsiți pe pagina noastră de facebook.
  • Prețul este 390 lei / săptămână sau 100 de lei / zi.
  • Locul este rezervat doar după ce a fost achitat.
  • Dacă există anumite restricții alimentare sau doriți să rezervați locul pentru mai multe săptămâni, vă rugăm să menționați în câmpul de observații.

În vacanțe organizăm tabăra de robotică și programare, respectând toate reglementările de siguranță și având ca prioritate sănătatea copiilor. Pentru vacanța intersemestriala am pregătit proiecte speciale de robotică, jocuri educaționale, activități creative, drumeții și voie bună în aer liber.

Programul este de jumătate de zi,  de la 9:00 la 13:00, de luni până vineri.

Detalii:

9:00 - 10:00 - Robotica si Programare
Construim roboței cu senzori și îi programăm de pe laptop să execute diferite comenzi: să meargă, să se cațere, să stea de pază, să se oprească când întâlnesc obstacole, să afiseze mesaje sau să scoată sunete. Pentru a fi ușor de înțeles folosim un limbaj de programare vizual care înlocuiește codul de calculator cu niște blocuri desenate sugestiv. Activități vacanță primăvară: Iepurașul de Paște, Elicopter Apache, Dromaderul, Robot decorare ouă, Mașina Rolls Royce, Dragon Komodo și altele. 

10:00 - 11:00 - Jocuri Educaționale

Minecraft educațional: Avem o mulțime de hărți interesante, fie că iți place să construiești, să minezi sau doar să explorezi, cu siguranță te vei bucura de noile lumi. Vei învăța despre Egiptul Antic, piramide și faraoni, vei afla cum se trăia în antichitate la Castelul Stonehill, și vei inventa o mașinărie care ne va ajuta să readucem primăvara într-un sătuc de unde iarna a uitat să mai plece. Amintește-ți să fii drăguț cu animalele și celelalte personaje din joc!

gallery/ancientegypt_thumbnail_0

11:00 - 13:00 - Activități creative și distractie in aer liber

Pentru partea sportivă a programului am pregatit: drumeție pe Cetățuie, activități sportive (basketball, fotbal, badminton), jocurile copilăriei (mâță înghețată, țările, ascunsa), vânătoare de ouă roșii, excursie la grădina botanică sau plimbare cu hidrobicicleta (dacă permite vremea).

gallery/activitati vacanta cluj
gallery/img_4619
gallery/cluj summer camp for kids

Vorbim engleză și splaniolă.

We speak English and Spanish.

Hablamos ingles y español.

Nume copil  
Varsta actuala  
Email  
Telefon  
Alege perioada  
Observatii  
  

Formular de înscriere

Pentru plata prin card alegeți una din opțiunile de mai jos și veți fi transferat către procesatorul de plăți Mobilpay.

Plata cu cardul

gallery/netopia_banner_blue

Tabără o zi

Pret: 100 lei 

Tabără o săptămână

Pret: 390 lei 

La sosire ne asigurăm că toți copiii se spală pe mâini cu apă și săpun. Seturile educaționale și toate obiectele cu care intră copiii în contact sunt dezinfectate după fiecare utilizare. În fiecare dimineață la sosire monitorizăm temperatura copiilor cu termometru fără contact. Fiecare participant lucrează individual respectând distanța de siguranță. Copiii nu au voie să aducă de acasă jucării sau alte obiecte care nu sunt necesare.

Perioada: 5 - 30 aprilie (vacanța de primăvară).

Zona: la sediul nostru din centru, lângă magazinul Central.