Kidsplusplus este o academie de Robotica si Programare din Cluj-Napoca, 

recomandata copiilor cu varsta cuprinsa intre 6 si 14 ani. Misiunea noastra este sa inspiram viitoare generatii de inventatori si sa sprijinim dezvoltarea Clujului prin educatie. Focusul nostru este pe practica. Fara lectii cu teorii plictisitoare!

 

Ii invatam notiuni de  IT cu ajutorul unor limbaje de programare dezvoltate de Massachusetts Institute of Technology (MIT).  Ne folosim de sistemul de educatie STEM care integreaza mai multe discipline (matematica, stiinta, inginerie, tehnologie) intr-un model de invatare bazat intelegerea si rezolvarea problemelor din lumea reala.

 

Profita de interesul copilului tau pentru calculator si ofera-i sansa sa-l foloseasca intr-un mod constructiv si creativ. Dupa un singur semestru alaturi de Kidsplusplus copilul tau va sti cum functioneaza si cum se programeaza roboti intalniti in fiecare zi (ex: semafor, bariera, carusel, jucarii interactive) si va putea sa creeze o animatie simpla. Dupa un an va sti sa dezvolte o aplicatie sau un joc in scratch si sa construiasca o animatie complexa.

Despre noi

Cu ajutorul acestor cursuri isi vor dezvolta gandirea logica si vor invata sa programeze vizual. Predarea se face cu ajutorul proiectelor de robotica, circuite electrice, animatii si jocuri video dezvoltate in cadrul cursurilor. Punem la dispozitie laptopuri, seturi educationale, tv si proiector. Nu trebuie sa aduceti nimic de acasa.

 

Cursul se desfasoara saptamanal si dureaza aproximativ 60-70 de minute. Vrem sa lucram cu fiecare copil in parte, de aceea o grupa este formata din maxim 8 copii. Sedintele se tin intr-o cladire moderna, pe o straduta linistita, in spatele magazinului Central. 

gallery/2ca32aba-eeea-411b-89af-9a7ad1d40327

Dezvoltare continua

Certified Microsoft Innovative Educator
Minecraft Code 2
Computational Thinking

Pentru ca ne place ceea ce facem suntem mereu in cautare de unelte noi si metode de predare inovative. Prezenti pe cele mai performante platforme de educatie internationala, incercam intotdeauna sa ne perfectionam si sa gasim cele mai bune resurse pentru copii.